RADIOSITE Fórum

  • Rádió 1

 #174378  Szerző: tomee
 
Ebben a Kiss Anikós történetben mindig azt röhögöm, hogy tulajdonképpen egyedül az a bajuk vele, hogy 2012 után kiderült, hogy más is képes összerakni rajtuk kívül egy működő rádiót.
 #174377  Szerző: LuciFerko
 
adika4444 írta:A 16:24-es játékban a második telefonáló Kiss Anikó volt, szerintem nem a Music FM-es, de Attis jól ledöbbent ahogy hallottam:)))
:shock: :twisted:
 #174376  Szerző: adika4444
 
A 16:24-es játékban a második telefonáló Kiss Anikó volt, szerintem nem a Music FM-es, de Attis jól ledöbbent ahogy hallottam:)))
 #174374  Szerző: kukac
 
robert11 írta:Azért valljuk be elég jó fül kell hozzá hogy valaki elsőre eltalálja a dalt nem tudom eddig sikerült e valakinek. Még másodjára csak csak eltalálja az ember de inkább harmadjára. aki akkor nem találja el az már tényleg elég fura.
Azért azt tegyük hozzá, nem cél, hogy minden órában elvigyék a főnyereményt, ezért változó a nehézségi fok, tervezetten változik hogy hol nyerjenek és hol lehetőleg ne!
 #174370  Szerző: Tomi76
 
tomee írta:A Fal az eredeti, mert az RTL megvette a jogokat az Endemoltól, viszont csak tavasszal terveztek vele indulni, és ezt forgatja Balázs.

Közben a Piramist elkezdte ez alapján a TV2 sokkal előbb leforgatni kb. úgy, mint anno a Való Világot az RTL a Big Brother mintájára, emiatt úgy tűnhet, hogy az RTL koppintott róluk.
Viszont van egy vicces fordulata is a Fal kontra Piramisnak. Az RTL Klubon futó műsornak az a Balázs a vezetője aki a TV2 góréjának rádiójánál dolgozik. A konkurens játék meg épp a TV2-n fut ahol pedig az a Buci vezet műsort, aki a Morning Show egyik új műsorvezetője. És ezek versengenek egymással. :D
 #174369  Szerző: nyikolaj
 
Emberi fül függő szerintem ez is. Van akinek hátrány a telefonon keresztül hallani, van akinek nem. Én más rádiókban is nagyon sokszor játszottam hasonló játékot,ahol telefonon keresztül kellett hallani a feladványt,. Nekem mindig sikerült felismerni.
 #174366  Szerző: pavatomi
 
Az egy dolog, hogy hogy kerülsz be vagy hogy nem, valaki ugyis bekerül. DE amit a hallgató hall, nem azt hallja a játékos szerintem. Telefonon megy a játék, telefonvonalban szerintem nem lehet olyan szinten kivenni a zenéket egy elég rövid részletből, mint mondjuk a hifin vagy a kocsirádióban, hogy rögtön felismerjük és rá is vágjuk mi a megoldás. Szerintem a telefonvonal torzsága miatt meg van lőve az egész. Nem hiszem, hogy telefonfonalban ezt olyan könnyű lenne felismerni. Kinek mi a véleménye?
 #174356  Szerző: nyikolaj
 
Elsőre is kilehet találni a dalt rengeteg esetbe. Könnyű,hisz csak a Radio 1 repertoárjai közül adnak bejátszásokat.Ha az ember felébred álmából és 1,2 másodpercet meghall belőlük,fújnia kell! Eléggé agyon vannak játszva.A probléma inkább ott van,hogy lehetetlen bekerülni.
 #174352  Szerző: RadioFan
 
robert11 írta:Azért valljuk be elég jó fül kell hozzá hogy valaki elsőre eltalálja a dalt nem tudom eddig sikerült e valakinek. Még másodjára csak csak eltalálja az ember de inkább harmadjára. aki akkor nem találja el az már tényleg elég fura.
Én amikor hallgattam és játék volt, az esetek 70-80%-ában felismertem az adott dalt az első bejátszásnál. Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy volt olyan dal (pl. Vente Pa’Ca), ami azért annyira nincs túltolva, ráadásul egyik részlet sem a refrénből volt, nem is nyert semmit a hallgató. De sokkal gyakrabban esett meg, hogy az 1 mp-es részlet is egy agyonjátszott dalból (a Can’t stop the feeling-es játék ugrott be) is pont a refrén elejéből volt bejátszás, amit szerintem 10-ből 10 hallgató felismert volna. Szóval ha van szerencséje bekerülni az embernek, szerintem 50-et simán zsebre lehet tenni.
 #174351  Szerző: robert11
 
Azért valljuk be elég jó fül kell hozzá hogy valaki elsőre eltalálja a dalt nem tudom eddig sikerült e valakinek. Még másodjára csak csak eltalálja az ember de inkább harmadjára. aki akkor nem találja el az már tényleg elég fura.
A koppintásról meg csak annyit hogy mindíg így volt ez a televíziózás történetében mindkét csatorna koppintotta egymást mind a valóságshowkal, mind pedig a tehetségkutatók sorozatok kapcsán úgy hogy én ezen már nem lepődöm meg.
Én is rájöttem hogy a piramis hasonlít a falhoz vagy a fal a piramishoz csak az egyikben Buci van, míg a másikban Balázs.
  • 1
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 987