Miskolcon is Ozone FM
2013. december 30. hétfő, 21:59    Nyomtatás
Hivatalosan december 31-én, este 8 órakor kezdi meg miskolci adását az Ozone FM, ám az adóberendezés tesztje már most is hallható. A közeljövőben várhatóan újabb két frekvenciával bővül majd a csatorna hálózata.

Újabb adáskörzettel bővült a közelmúltban megújult Ozone FM Network, mostantól már Miskolcon is szólnak a mai slágerek, maximumon.

A főként a fiatalokat célzó rádió eddig Győrött, Mosonmagyaróváron, a Balatonnál, valamint Szekszárdon, Dunaföldváron, Baján és Pakson volt hallható, a miskolci bővítéssel azonban újabb, közel 200.000 potenciális hallgató éri majd el a kereskedelmi médiumot. Az adás az egykori Radio GaGa, illetve Juventus Rádió frekvenciáján, az FM 96.3-on szól.
 
 

Itt még nincs vége a sornak, információink szerint várhatóan tavasszal megszólal az adás Kiskőrösön (FM 97.0), valamint Zalaegerszegen is (FM 95.1), a Rádió Pont1 helyén.

A közelmúltban arculatot váltó, dance helyett kommerszebb, top40 slágereket játszó Ozone FM egyre népszerűbb a fiatalok, valamint a fiatal felnőttek körében. Az egyes régiókban eltérő helyi sávval mindennap 9 és 13 óra között jelentkezik, a fennmaradó 20 órában pedig a központi stúdió műsora hallható. 


(RADIOSITE.HU)